monogoneiselpidazohs.blogspot.gr

monogoneiselpidazohs.blogspot.gr

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

53 θέσεις εργασίας στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού




ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα τριών (53) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών ή παροδικών αναγκών,[ σαράντα οκτώ (48) ατόμων του Θερέτρου Αξιωματικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού (Ν.Β.Ν.Ε.), που εδρεύει στο  Δήμο Μαραθώνα, καθώς και πέντε (5) ατόμων του θερέτρου Αξιωματικών του ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ στο ΚΕ ΠΟΡΟΣ, που εδρεύει στη νήσο Πόρος], και συγκεκριμένα των εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
  • 6 ∆Ε ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΜΑΓΕΙΡΩΝ)
  • 16 ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ
  • 16 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ)
  • 8 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (Πλύντες Πινακίων και Μαγειρικών Σκευών)
  • 1 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΕΡΓΑΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ
  • 1 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ (Εργάτες Γενικών Εργασιών)
ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ
  • 1 ∆Ε ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΜΑΓΕΙΡΩΝ)
  • 1 ∆Ε ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΨΥΚΤΙΚΩΝ)
  • 1 ΥΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ (ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ)
  • 2 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ)
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία των υπηρεσιών στις ακόλουθες διευθύνσεις:

α) Για το Θέρετρο Αξιωματικών Ναυτικής Βάσης Νοτίου Ευβοϊκού (ΝΒΝΕ) Αγ.Μαρίνα-Λοιμικού,
Δήμου Μαραθώνα, Τ.Κ. 19007 υπόψιν Υποπλοιάρχου (Ε) Α.Χάλαρη ΠΝ και Σημαιοφόρου (Ε) Καριτοπούλου Θ. ΠΝ (τηλ. επικοινωνίας: 22940- 60000 και 22940-60119 κατά τις εργάσιμες μέρες από 8:00 π.μ. μέχρι 14:00 μ.μ.).
β) Για το Θέρετρο Αξιωματικών ΚΕ ΠΟΡΟΣ/Νήσος Πόρος, Τ.Κ.18020, υπόψιν κ. Λεβειδιώτη Θ. (τηλ. επικοινωνίας: 22980-20115 κατά τις εργάσιμες μέρες 8:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ.).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς, πρέπει να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή σε απλό φάκελο μεγέθους Α4 και όχι σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ΦορέαςΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
Τύπος ΠράξηςΠροκηρυξη θεσεων
Σχετικά ΑρχείαΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Νομός/ΝομοίΝομός Αττικής (Ανατολικής Αττικής) , Νομός Αττικής (Νήσων)
ΈντυπαΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου